Εγχειρίδιο λειτουργίας εστιατορίου

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 23.94
16.76
Τιμή Πρωτοπορίας
+
85898
Συγγραφέας: Reich, Allen
Εκδόσεις: Έλλην
Σελίδες:431
Επιμελητής:ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Μεταφραστής:ΓΚΟΛΕΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1999
ISBN:9789602863725
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Αυτό το εγχειρίδιο παρέχει τις βάσεις σε όσους ενδιαφέρονται για το χώρο των εστιατορίων, ώστε να γίνουν ανταγωνιστικοί και να κινηθούν πάνω σε μια οργανωτική δομή με απλούστερο αλλά πιο αποδοτικό τρόπο.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!