Ζύμες
Περιγραφή
Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme του εκπαιδευτικού ομίλου LE MONDE για πρώτη φορά στα ελληνικά το βιβλίο του Michel Roux ζύμες, αλμυρές & γλυκές, το τρίτο βιβλίο της σειράς Διάσημοι Chefs του Κόσμου. Βραβευμένος με τρία αστέρια Michelin και έχοντας στην κατοχή του πολλές ακόμη διακρίσεις, ο Michel Roux αποδεικνύει περίτρανα με αυτό το βιβλίο πως η παρασκευή ζύμης δεν αποτελεί περίπλοκη και κουραστική διαδικασία.
Ευκολοδιάβαστο και περιγραφικό, το βιβλίο ζύμες, αλμυρές & γλυκές παρουσιάζει ποικίλες συνταγές, από περίφημες κλασικές μέχρι σύγχρονες ιδέες, όλες με πολύ απλό τρόπο, που θα βοηθήσουν κάθε επίδοξο μάγειρα.
Στην αρχή κάθε κεφαλαίου παρουσιάζεται βήμα προς βήμα ο τρόπος παρασκευής της ζύμης και στη συνέχεια ακολουθούν γλυκές και αλμυρές δημιουργίες με κάθε ζύμη. Στο τέλος του βιβλίου θα βρείτε όλες τις βασικές συνταγές που περιλαμβάνονται σ’ αυτό, καθώς και ένα ευρετήριο και ένα γλωσσάρι που θα σας διευκολύνει στην περιήγησή σας σε όλο το βιβλίο.
Όλες οι ζύμες σε ένα βιβλίο που θα σας εντυπωσιάσει και θα σας χαρίσει αξέχαστες γεύσεις.
Ζύμες που θα βρείτε: ζύμη σφολιάτας, για pate, για τάρτες, για brioche, για croissant, για choux, για pizza, για φύλλο κρούστας και άλλες.
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις