Τεχνολογία ζαχαροπλαστικής

(Επάγγελμα ζαχαροπλάστης)
219974
Συγγραφέας: Schild, Egon
Σελίδες:220
Μεταφραστής:ΠΑΠΑΦΡΑΓΚΟΥ ΠΟΛΥΑΝΝΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/04/2004
ISBN:9789603313243


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Το παρόν βιβλίο περιγράφει την παρασκευή ψωμιών και αρτοσκευασμάτων μικρού μεγέθους από σίκαλη και πλιγούρι σικάλεως, καθώς και αρτοσκευασμάτων πολυτελείας. Η λεπτομερής και συνοδευόμενη από εικόνες περιγραφή διατηρήθηκε και σ' αυτή την έκδοση, που υποστηρίζεται από απεικονίσεις αλλά και από λεπτομερείς, πρακτικές επεξηγήσεις επί των μεθόδων επεξεργασίας.



Περιέχει:

-Ζυμάρια μαγιάς

-Ζυμάρια σε φύλλο

-Μαλακά ζυμάρια

-Ζυμάρια μορφής χυλού

-Ζυμάρια αμυγδαλωτών

-Ζυμάρια με αυγά

-Καβουρδισμένα ζυμάρια

-Ψησίματα και μέθοδοι παρασκευής

-Επικαλύψεις

-Τάρτες και επιδόρπια

-Παγωτά

-Συνταγές ζαχαροπλαστικής

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!