Μαθαίνω να διαβάζω αλλιώς

Διδακτική παρέμβαση για τη βελτίωση της αναγνωστικής ευχέρειας μαθητών/τριών με αναγνωστικές δυσκολίες των μικρών τάξεων του Δημ
Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 18.67
13.07
Τιμή Πρωτοπορίας
+
563086
Συγγραφέας: Σισμανίδου, Ειρήνη
Εκδόσεις: Φυλάτος
Σελίδες:70
Εικονογράφος:ΓΚΑΝΟΥΔΗ ΧΡΥΣΑ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/11/2021
ISBN:9789606581021
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Μαθαίνω να διαβάζω αλλιώς – Διδακτική παρέμβαση για τη βελτίωση αναγνωστικής ευχέρειας μαθητών/τριών με αναγνωστικές δυσκολίες των μικρών τάξεων του Δημοτικού Σχολείου.

Το βιβλίο αυτό είναι ένας χρήσιμος εικονογραφημένος οδηγός 70 σελίδων με κείμενα και δραστηριότητες για την αντιμετώπιση των αναγνωστικών δυσκολιών των μαθητών/τριών που φοιτούν στις μικρές τάξεις του Δημοτικού σχολείου. Μέσα από την ελκυστική εικονογράφηση, τα κείμενα που εξιστορούν καθημερινές ιστορίες παιδιών και τις δραστηριότητες εμπέδωσης, οι μαθητές εξοικειώνονται με την ανάγνωση βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αναγνωστική τους ικανότητα.
Η ποικιλία των θεμάτων και των δραστηριοτήτων κρατάει σε υψηλά επίπεδα το ενδιαφέρον των παιδιών και έτσι πλέον η μάθηση γίνεται παιχνίδι!
Το βιβλίο είναι ένας απαραίτητος σύμμαχος τόσο για εκπαιδευτικούς γενικής και ειδικής αγωγής, όσο και για τους γονείς μαθητών/τριών με αναγνωστικές δυσκολίες.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!