Εντερική και περεντερική διατροφή

Θεωρία και εφαρμογές
Έκπτωση
20%
Τιμή Εκδότη: 25.00
20.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
370531
Εκδόσεις: ΕΣΠΙ
Σελίδες:208
Ημερομηνία Έκδοσης:16/10/2012
ISBN:9789607610379
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σημαντική πρόοδος στον τομέα της τεχνητής διατροφής (εντερικής και παρεντερικής), όσον αφορά τις μεθόδους και στα μέσα που χρησιμοποιούνται. Η ποικιλία και η σύσταση των διαλυμάτων έχουν βελτιωθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να έχουν εφαρμογή σε μεγάλο εύρος κλινικών περιπτώσεων.

Το βιβλίο "Εντερική και περεντερική διατροφή - Θεωρία και εφαρμογές" περιέχει πρακτικές οδηγίες για τη διατροφική υποστήριξη του ασθενούς με τεχνητά μέσα. Απευθύνεται σε φοιτητές, ιατρούς, φαρμακοποιούς, νοσηλευτικό προσωπικό και διαιτολόγους.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!