0
Your Καλαθι
Τρία χρόνια και μια ημέρα
Single Malt, Sherry, Peat & Wood Terroir
Περιγραφή
Το «Τρία Xρόνια και Mία Hμέρα» δεν είναι απλώς το πρώτο βιβλίο με θέμα το whisky στην Ελλάδα. Είναι ένα εγχείρημα που όλοι όσοι αγαπάμε το «νερό της ζωής» ξέρουμε ότι ήταν προ πολλού αναγκαίο. Μια παρακαταθήκη για τις νέες γενιές ουισκόφιλων, μια κατάθεση ψυχής του συγγραφέα.
Ο Θ. Σπυρόπουλος επιτυγχάνει να μεταφέρει εξειδικευμένη πληροφορία με αμεσότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό, όπως ακριβώς αρμόζει στον «βασιλιά των αποσταγμάτων». Slainte!
-Μανώλης Μαθιουδάκης, thewhiskybeat.com
Το ουίσκι δημιουργείται όταν η φαντασία, η τέχνη και η επιστήμη συνδυάζονται με την ευρηματικότητα του νου και τις αισθήσεις του ανθρώπου. Το «Τρία Χρόνια και Μία Ημέρα» είναι ένα βιβλίο που καταφέρνει μέσα από το μεράκι, το πάθος και το ιδιαιτέρως ευρύ γνωστικό υπόβαθρο του συγγραφέα να μεταφέρει στον αναγνώστη, είτε αυτός είναι έμπειρος αναζητητής είτε νεομυημένος στον μαγικό κόσμο του ουίσκι, όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να εμβαθύνει στο αγαπημένο μας απόσταγμα. Διαβάζοντας τις σελίδες του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας, θα νιώσετε σίγουρα τη γαργαλιστική αίσθηση της κανέλας, του βυνοποιημένου κριθαριού και της τύρφης στη μύτη σας…
Το βιβλίο αυτό αποτελεί μία άκρως ενδιαφέρουσα περιπλάνηση στον υπέροχο κόσμο του ουίσκι.
-Γιάννης Αικατερινίδης, Giannis Whisky & Travel
Ο Θ. Σπυρόπουλος επιτυγχάνει να μεταφέρει εξειδικευμένη πληροφορία με αμεσότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό, όπως ακριβώς αρμόζει στον «βασιλιά των αποσταγμάτων». Slainte!
-Μανώλης Μαθιουδάκης, thewhiskybeat.com
Το ουίσκι δημιουργείται όταν η φαντασία, η τέχνη και η επιστήμη συνδυάζονται με την ευρηματικότητα του νου και τις αισθήσεις του ανθρώπου. Το «Τρία Χρόνια και Μία Ημέρα» είναι ένα βιβλίο που καταφέρνει μέσα από το μεράκι, το πάθος και το ιδιαιτέρως ευρύ γνωστικό υπόβαθρο του συγγραφέα να μεταφέρει στον αναγνώστη, είτε αυτός είναι έμπειρος αναζητητής είτε νεομυημένος στον μαγικό κόσμο του ουίσκι, όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να εμβαθύνει στο αγαπημένο μας απόσταγμα. Διαβάζοντας τις σελίδες του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας, θα νιώσετε σίγουρα τη γαργαλιστική αίσθηση της κανέλας, του βυνοποιημένου κριθαριού και της τύρφης στη μύτη σας…
Το βιβλίο αυτό αποτελεί μία άκρως ενδιαφέρουσα περιπλάνηση στον υπέροχο κόσμο του ουίσκι.
-Γιάννης Αικατερινίδης, Giannis Whisky & Travel
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις