0
Your Καλαθι
Αντύπα, Δέσποινα
Η Δέσποινα Αντύπα γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και παραλλήλως παρακολούθησε τα μαθήματα και Σεμινάρια Δημοσιογραφίας ενώ ταυτόχρονα εργαζόταν σε εφημερίδες και κανάλια. Το 1994 σπούδασε Δημοσιογραφία στο London Schoolof Journalism στο Λονδίνο. Το 1995 ξεκίνησε να εργάζεται στον Αδέσμευτο Τύπο και το 1998 πήγε στην Ελευθεροτυπία όπου και εργάστηκε μέχρι το κλείσιμό της. Το 2010 παρακολούθησε για δύο χρόνια μαθήματα ζαχαροπλαστικής και στράφηκε προς την ζαχαροπλαστική δημιουργώντας μια διαδικτυακή επιχείρηση μακαρόν με ελληνικές γεύσεις “le macaron grec”. Το 2013 έφυγε για τις Βρυξέλλες και λίγο μετά άρχισε να εργάζεται στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων Steigenberger Wiltcher's ως ζαχαροπλάστης.
Είναι παντρεμένηεδώ και 20 χρόνια με τον δημοσιογράφο Κώστα Τσαπόγα κι έχουν έναν γιο που ζει κι εργάζεται στο Λονδίνο.