Botrini, Ettore

Ο ιταλικής καταγωγής, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κέρκυρα Ettore Botrini (Έκτορας Μποτρίνι) σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων. Μαθήτευσε από νεαρή ηλικία στην οικογενειακή επιχείρηση, το εστιατόριο Etrusco στην Κέρκυρα και αργότερα στο εστιατόριο Louis XV-Alain Ducasse στο Μονακό και στο Gualtiero Marchesi στη Φραντσακόρτα. Από το 2004 ξεκίνησε συνεργασία με το ξενοδοχείο Athens Callirhoe και από το 2007 ανέλαβε consultant chef το εστιατόριο GrandBalcon του ξενοδοχείου Saint George Lycabettus, στην Αθήνα. Από το 2003 βραβεύεται ανελλιπώς και αποσπά διακρίσεις για τη δημιουργικότητά του.