Garcia, Leonardo

Γεννημένος στο Καράκας της Βενεζουέλας, σπούδασε αυτό που ήδη γνώριζε πολύ καλά, να ταξιδεύει μέσα από τα πιάτα του τους λάτρεις της γεύσης. Η διάθεση του αυτή τον έφερε και στην Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη, πρώτα στο εστιατόριο Entryfish και στη συνέχεια στην κουζίνα του εστιατορίου Interni, όπου πραγματοποίησε την εκτέλεση των πιάτων για τις σειρές "Νέες συνταγές Μεσογειακής διατροφής" και "Νέες συνταγές Διεθνούς κουζίνας.
2.23 3.18 Κερδίζετε: €0.95
Προσθήκη στη Βιβλιοθήκη
Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο
Προσθήκη στη Βιβλιοθήκη
339450
2.23 3.18 Κερδίζετε: €0.95
Προσθήκη στη Βιβλιοθήκη
339448
2.23 3.18 Κερδίζετε: €0.95
Προσθήκη στη Βιβλιοθήκη
339453
2.54 3.18 Κερδίζετε: €0.64
Προσθήκη στη Βιβλιοθήκη
2.23 3.18 Κερδίζετε: €0.95
Προσθήκη στη Βιβλιοθήκη
363663
2.54 3.18 Κερδίζετε: €0.64
Προσθήκη στη Βιβλιοθήκη
363664
2.23 3.18 Κερδίζετε: €0.95
Προσθήκη στη Βιβλιοθήκη
363587
2.23 3.18 Κερδίζετε: €0.95
Προσθήκη στη Βιβλιοθήκη
363594
2.86 3.18 Κερδίζετε: €0.32
Προσθήκη στη Βιβλιοθήκη
339451
2.23 3.18 Κερδίζετε: €0.95
Προσθήκη στη Βιβλιοθήκη
Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο
Προσθήκη στη Βιβλιοθήκη