0
Your Καλαθι
Καγιάς, Βασίλης
Ο Βασίλης Καγιάς σπούδασε Επαγγελματική Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία σε ιδιωτική σχολή τουριστικών επαγγελμάτων. Εργάστηκε σε διάφορα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, μικρές και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες όπως και σε βιοτεχνίες γλυκού και παγωτού με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα.
Η παραμονή και εργασία του ως chef patissier στη Γαλλία, σε διάσημη αλυσίδα ζαχαροπλαστείων και σε βραβευμένο εστιατόριο με αστέρι Michelin του προσέδωσε μεγάλη εμπειρία, πλούσιες γνώσεις και επαγγελματικό κύρος.
Έπειτα από πολυετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης και έχοντας παρακολουθήσει σεμινάρια ζαχαροπλαστικής σε Γαλλία και Ελλάδα, εργάζεται ως σύμβουλος ζαχαροπλαστικής ενώ παράλληλα διδάσκει την τέχνη της ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας σε αναγνωρισμένηιδιωτική σχολή.