0
Your Καλαθι
Κόχυλα, Νταϊάνα
Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη. Σήμερα μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στη Νέα Υόρκη, την Ικαρία και την Αθήνα. Γνωστή κριτικός εστιατορίων, γράφει κείμενα σχετικά με τη γαστρονομία στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ και στον αμερικάνικο Τύπο. Είναι ιδιοκτήτρια και σεφ παραδοσιακής ταβέρνας στην Ικαρία, όπου διατηρεί σχολή μαγειρικής και οργανώνει γαστριμαργικά ταξίδια στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές της χώρας.