0
Your Καλαθι
Μπατρίνου, Ανθιμία Μ.
Η Μπατρίνου Ανθιμία απεφοίτησε από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας (ΕΚΠΑ), τμήμα Βιολογίας (1988) και κατέχει MSc στην Βιοτεχνολογία (απονεμήθηκε με άριστα, Imperial College, Πανεπιστήμιο Λονδίνου, 1989), MSc στο Management (Imperial College, Πανεπιστήμιο Λονδίνου, 1990) και διδακτορικό από την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ (1997). Είναι συγγραφέας 3 επιστημονικών βιβλίων (Σύγχρονη Βιοτεχνολογία Τροφίμων 2011, Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα 2001, Γονιδιακή Θεραπεία 1998) και έχει επίσης συμμετέχει στην συγγραφή κεφαλαίων (σε 5 επιστημονικά βιβλία), έχει δημοσιεύσει 14 ερευνητικές εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, έχει παρουσιάσει πάνω από 30 εργασίες σε Διεθνή και Ελληνικά Συνέδρια και έχει συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα. Εχει διατελέσει στέλεχος της φαρμακευτικής εταιρίας Johnson & Johnson Hellas και τα τελευταία χρόνια είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στα τμήματα Τεχνολογίας Τροφίμων και Ιατρικών Εργαστηρίων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) Αθήνας.