0
Your Καλαθι
Παναγιωτόπουλος, Αντώνης
Ο Αντώνης Παναγιωτόπουλος, ζει στα 75 του την τέταρτη ζωή του, ως νέος συγγραφέας και επαγγελματίας μάγειρας. Την πρώτη του ζωή, λίγο πριν και μετά την αποφοίτησή του από το ΕΜΠ, την έζησε ως σύμβουλος management και επικεφαλής μιας μεγάλης εταιρείαςδημοσκοπήσεων. Αυτή φόρτωσε στον Χάρη να ζήσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Τη δεύτερη ζωή του την έζησε ως ξενοδόχος, ως CEO και γενικός διευθυντής του Ιstron Bay, από όπου απεχώρησε για να δημιουργήσει την οικογενειακή επιχείρηση «Βίλες Ίστρον». Αυτή πολεμάει να την ξεφορτώσει στα δύο από τα τρία παιδιά του. Την τρίτη ζωή, την πιο συναρπαστική, την έζησε ως πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Γεύσης, κατ’ άλλους ως «πάπας της κρητικής γαστρονομίας», τριγυρίζοντας στην Κρήτη και παντού στον κόσμο, οργανώνοντας εκδηλώσεις, διδάσκοντας, πιστοποιώντας εστιατόρια και εκφωνώντας πύρινους λόγους για τον πολιτισμό της γεύσης. To 2000 ανταμείφθηκε με βραβείο Κυβέρνησης μη Κυβερνητικών από τον αείμνηστο πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο.Την ίδια περίοδο διδάσκει management με τον φίλο και στενό του συνεργάτη Νίκο Σκουλά και εκδίδει το βιβλίο «Ηγεσία, η Τέχνη της Αλλαγής». Και τώρα, στην τέταρτη ζωή του, βάλθηκε να μιλήσει για όλα αυτά και για άλλα που δεν αξίζει να σας ζαλίσει, όπως η πραγματεία του για τη «Συστημική» που θα τη γνωρίσετε, αν διαβάσετε αυτό το βιβλίο.