Εκπαιδευτική μαγειρική

Σύγχρονη μέθοδος για επαγγελματίες
133970
Συγγραφέας: Συλλογικό
Εκδόσεις: Le Monde
Σελίδες:258
Ημερομηνία Έκδοσης:01/10/2007
ISBN:9789608382060


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


>Στο βιβλίο αυτό της Εκπαιδευτικής Μαγειρικής παρουσιάζεται μια πρακτική και σύντομη μέθοδος εκμάθησης της επαγγελματικής παραγωγής εδεσμάτων. Σκοπός του βιβλίου είναι να δώσει τις βάσεις της επαγγελματικής μαγειρικής και να εξοικειώσει τον αναγνώστη με τη σχετική ορολογία και μεθοδολογία που ακολουθείται σε όλες τις σύγχρονες επαγγελματικές κουζίνες. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις εξελίξεις στον τομέα της διατροφής, της γαστρονομίας και των νέων τεχνολογιών, αναλύει στους νεαρούς επαγγελματίες τις σωστές μεθόδους παραγωγής.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!