0
Your Καλαθι
Οι γεύσεις στη λογοτεχνία: Γαλλία ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ
Έκπτωση
50%
50%
Περιγραφή
Συλλογικό έργο: Αλέξανδρος Δουμάς, Ονορέ ντε Μπαλζάκ, Εμίλ Ζολά, Τζιάκομο Καζανόβα, Λουί Αραγκόν, Ολιβιέ Μπλες, Κολέτ, Τεοφίλ Γκωτιέ, Ανατόλ Φρανς, Μαργκερίτ Γιουρσενάρ, Ζεράρ ντε Νερβάλ, Μαρκήσιος ντε Σαντ, Ζαν Ζιονό, Βολταίρος, Φρανσουά Ρενέ ντε Σατωμπριάν, Προσπέρ Μεριμέ, Μισέλ Τουρνιέ, Στεφάν Μαλαρμέ, Αντρέ Μωρουά, Μαρσέλ Προυστ, Γουσταύος Φλωμπέρ, κ.ά.
Ο τόμος περιέχει ανθολογία λογοτεχνικών κειμένων και ανθολογία συνταγών (σούπες, ορεκτικά και πρώτα πιάτα, ψάρια και θαλασσινά, κρέας και πουλερικά, γαρνιτούρες-λαχανικά-σαλάτες, γλυκά).
Ερανιστές:
Αννίνου Μαρίνα και Λεμονής Γιάννης
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις