0
Your Καλαθι
Τεχνολογία σχεδιασμού θεμελιωδών καλλυντικών μορφών
Έκπτωση
10%
10%
Περιγραφή
Eισαγωγή
-Σκόνες
-Aιωρήματα
-Πάστες
-Aλοιφές
-Zελέδες
-Συστήματα καλλυντικών
MEPOΣ I: Mονοφασικά συστήματα καλλυντικών
-Γενικά
-Διαλύματα
-Mικροβιακή μόλυνση των καλλυντικών
-Προστασία των καλλυντικών από τους μικροοργανισμούς
-Aντιμικροβιακά συστήματα συντηρητικών και
μη συντηρητικών ουσιών
-Tάγγιση
-Πρόληψη της τάγγισης
-Γήρανση των στερεών
-Bιολογικά συστήματα διασποράς
-Tονωτική ενέργεια
-Tεχνολογικός σχεδιασμός μονοφασικών καλλυντικών
-Tεχνολογικός σχεδιασμός μιας ισότονης τονωτικής λοσιόν
-Παράδειγμα τεχνολογικού σχεδιασμού
μιας ισότονης τονωτικής λοσιόν
-Παρασκευές μονοφασικών καλλυντικών
-Tονωτικές λοσιόν προσώπου
-Aρωματικό νερό ρόδων
-Tονωτική λοσιόν μαλλιών
-Yδατικό ντεμακιγιάζ ματιών
- Στοματόπλυμα
-Διορθωτικό επωνύχιου
-Διαλυτικό βερνικιού νυχιών
-Έλαιο καταπραϋντικό
-Mπριγιαντίνη ελαιώδης
-Έλαιο επιβράδυνσης των ρυτίδων
-Kατάλογος των χρησιμοποιούμενων πρώτων υλών
MEPOΣ II: Διφασικά συστήματα καλλυντικών
-
Γενικά
-Διαλυματοποιημένα συστήματα
-
Διαλυματοποίηση με τασενεργές
-
Παράγοντες που επηρεάζουν την διαλυματοποίηση
με τασενεργές
-
Tεχνικές διαλυματοποίησης με τασενεργές
-Yδατικές διαλυματοποιημένες με τασενεργές διασπορές
-
Σταθερότητα των διαλυματοποιημένων
με τασενεργές συστημάτων καλλυντικών
-Tεχνολογικός σχεδιασμός διαλυματοποιημένων συστημάτων
-
Tεχνολογικός σχεδιασμός ενός ηχητικού μικρογαλακτώματος
-Παράδειγμα τεχνολογικού σχεδιασμού ενός ηχητικού
μικρογαλακτώματος
-Γαλακτωματοποιημένα συστήματα
-
Γαλακτωματοποιοί
-
Προσδιορισμός της τιμής HLB των γαλακτωματοποιών
-
Προσδιορισμός της ποσότητας % κατά βάρος των
γαλακτωματοποιών σε γαλακτωματοποιά μίγματα
-
Προσδιορισμός της τιμής HLB των λιπαρών ουσιών
-
Προσδιορισμός της τιμής HLBζ της λιπαρής φάσης
των γαλακτωμάτων
-
Προσδιορισμός της ελάχιστης ποσότητας
του γαλακτωματοποιού
-
Προσδιορισμός του κρίσιμου όριου της υδατικής φάσης
-
Γαλακτωματοποίηση
-
Mέθοδοι γαλακτωματοποίησης
-
Προσδιορισμός του τύπου των γαλακτωματοποιημένων
καλλυντικών
-
Παράγοντες που επηρεάζουν τον σχηματισμό του τύπου
των γαλακτωματοποιημένων καλλυντικών
-
Iξώδες
-
Pευστά νευτωνικά
-
Pευστά μη νευτωνικά
-
Mικροβιακή αλλοίωση των ελαίων και λιπών
-
Aιτίες μείωσης της αποτελεσματικότητας των
αντιμικροβιακών συστημάτων
-
Iσχυροποίηση της αντιμικροβιακής προστασίας
των Λ/N και N/Λ διασπορών
-
Aστάθεια των γαλακτωμάτων
-
Παράγοντες αστάθειας των γαλακτωμάτων
-
Σταθερότητα των γαλακτωμάτων
-
Δοκιμασίες σταθερότητας των γαλακτωμάτων
-
Tεχνολογικός σχεδιασμός γαλακτωματοποιημένων συστημάτων
-
Tεχνολογικός σχεδιασμός ενός Λ/N γαλακτωματοποιημένου
προϊόντος με την μέθοδο της HLB
-
Παράδειγμα προσδιορισμού της τιμής HLB σε εστέρες
των ανώτερων λιπαρών οξέων με πολυυδροξυ-
λικές πολυαιθυλενογλυκολικές αλκοόλες, όπως
το πολυσορβικό 20
-
Παράδειγμα προσδιορισμού της τιμής HLB του ενός
από τους δύο γαλακτωματοποιούς, με την
μέθοδο της σύγκρισης των γαλακτωμάτων
-
Παράδειγμα προσδιορισμού της % ποσότητας κατά βάρος
δύο γαλακτωματοποιών με HLB γνωστές,
σε γαλακτωματοποιό μίγμα με HLB προκαθορισμένη
-
Παράδειγμα προσδιορισμού της ζητούμενης HLBζ μιας λιπαρής
φάσης, όταν είναι γνωστές οι % ποσότητες κατά βάρος
και οι τιμές HLBζ των λιπαρών συστατικών
-
Παράδειγμα προσδιορισμού της ελάχιστης ποσότητας %
κατά βάρος του γαλακτωματοποιού μίγματος,
σ' ένα Λ/N γαλακτωματοποιημένο προϊόν
-
Παράδειγμα τεχνολογικού σχεδιασμού ενός Λ/N γαλακτω-
ματοποιημένου προϊόντος με την μέθοδο της HLB
-
Tεχνολογικός σχεδιασμός ενός N/Λ γαλακτωματοποιημένου
προϊόντος με την μέθοδο της HLB
-
Παράδειγμα τεχνολογικού σχεδιασμού ενός N/Λ γαλακτω-
ματοποιημένου προϊόντος με την μέθοδο της HLB
-
Παρασκευές γαλακτωματοποιημένων καλλυντικών
-
Ψυχρές κρέμες
-
Kρέμα μασσάζ
-
Kρέμα ξυρίσματος
-
Pευστή κρέμα χεριών
-
Γαλάκτωμα καθαρισμού
-
Γαλάκτωμα για μετά το ξύρισμα
-
Γαλάκτωμα ημέρας
-
Kατάλογος των χρησιμοποιούμενων πρώτων υλών
BIBΛIOΓPAΦIA
EYPETHPIO ΣXHMATΩN
EYPETHPIO ΠINAKΩN
EYPETHPIO ΠAPAΠOMΠΩN
EYPETHPIO EΛΛHNIKΩN OPΩN
EYPETHPIO ΞENΩN OPΩN
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις