Η Ποιότητα στο Τσίπουρο

393629
Εκδόσεις: Ίων
Σελίδες:225
Ημερομηνία Έκδοσης:04/12/2013
ISBN:9789605080730


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Η πρώτη ενότητα του βιβλίου περιλαμβάνει ιστορικά στοιχεία για το τσίπουρο με τη σχετική Νομοθεσία, τα συστατικά και τις βλαβερές ουσίες που περιέχονται σ' αυτό, την απόσταξη και τη διαδικασία της παρασκευής του, τη γευσιγνωσία και τον συνδυασμό του με τις τροφές. Διαχωρίζουμε το παραδοσιακό τσίπουρο των αμπελουργών από το τσίπουρο αποσταγματοποιίας και δίνουμε μεγάλη σημασία στις επικίνδυνες ουσίες που βλάπτουν την υγεία των καταναλωτών.

Στη δεύτερη ενότητα παρουσιάζουμε τον τρόπο με τον οποίο επιτυγχάνεται η ποιότητα στο τσίπουρο, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000 για ασφαλή προϊόντα, που στηρίζεται στη μεθοδολογία και στις αρχές του HACCP της επιτροπής FAO/WHO Codex Alimentarius. Προβλέπονται διαδικασίες για την αντιμετώπιση των βιολογικών, χημικών και φυσικών κινδύνων στην παραγωγή του τσίπουρου, έτσι ώστε να παρέχει ασφάλεια στους καταναλωτές.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!