0
Your Καλαθι
Διατροφικοί θησαυροί
Έκπτωση
10%
10%
Περιγραφή
Αν είσαστε έτοιμοι για ένα μαγικό ταξίδι στα μικροσύμπαντα των τροφών, ελάτε μαζί μας και μάθετε με εύκολο, συνοπτικό και εύληπτο τρόπο:
-Ποιος είναι ο ρόλος των συστατικών των τροφών (πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λιπών, νερού, βιταμινών, μετάλλων, αντιοξειδωτικών κ.λπ.).
-Γιατί οι τροφές που είναι βασικές στη Μεσογειακή Διατροφή θεωρούνται αναντικατάστατες.
-Τις κυριότερες ομάδες φυτοχημικών και αντιοξειδωτικών ουσιών, σε ποιες τροφές βρίσκονται και την ευεργετική δράση τους στον οργανισμό μας.
-Ποια είναι τα αντιοξειδωτικά του οργανισμού μας (ενδογενή) και πως λειτουργούν.
-Τον καλύτερο τρόπο επιλογής, αποθήκευσης, συντήρησης και μαγειρέματος των τροφών.
-Ποια είναι τα βασικά συστατικά του κάθε τροφίμου. Με αναλυτικούς πίνακες που αναγράφεται η εκατοστιαία σύσταση ενέργειας, κορεσμένων και ακόρεστων λιπαρών, αναλυτικά οι υδατάνθρακες, οι πρωτεΐνες με τα αμινοξέα τους, οι φυτικές ίνες, οι βιταμίνες, τα μεταλλικά τους ιχνοστοιχεία, τα αντιοξειδωτικά τους κ.λπ.
-Τις θεραπευτικές, φυσικές ή άλλες ιδιότητες που χαρακτηρίζουν το κάθε τρόφιμο.
-Από πού προέρχεται, ποια είναι η επιστημονική του ονομασία, πού χρησιμοποιήθηκε ιστορικά, πού το χρησιμοποιούν οι βοτανοθεραπευτές και πώς είναι καλύτερο να καταναλώνεται.
-Αν υπάρχουν ΧΡΥΣΕΣ τροφές και σε ποιες κατηγορίες ανήκουν. "Ποια είναι τα λιπαρά, τα γλυκά και τα ποτά που μας ωφελούν.
-Γιατί το μέτρο πρέπει να είναι πάντα στο μυαλό μας.
-Πως μπορούμε να επιλέξουμε τη καλύτερη ποικιλία τροφών, ώστε να κερδίσουμε τη μέγιστη ωφέλεια.
-Γιατί η Μεσογειακή είναι η διατροφή που κερδίζει όλη την Υφήλιο.
Και φυσικά πολύ περισσότερα μέσα στις 176 πολυτελείς έγχρωμες σελίδες του βιβλίου, βασισμένο στις εγκυρότερες μελέτες και πίνακες, που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες της επιστημονικής διατροφής.
-Ποιος είναι ο ρόλος των συστατικών των τροφών (πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λιπών, νερού, βιταμινών, μετάλλων, αντιοξειδωτικών κ.λπ.).
-Γιατί οι τροφές που είναι βασικές στη Μεσογειακή Διατροφή θεωρούνται αναντικατάστατες.
-Τις κυριότερες ομάδες φυτοχημικών και αντιοξειδωτικών ουσιών, σε ποιες τροφές βρίσκονται και την ευεργετική δράση τους στον οργανισμό μας.
-Ποια είναι τα αντιοξειδωτικά του οργανισμού μας (ενδογενή) και πως λειτουργούν.
-Τον καλύτερο τρόπο επιλογής, αποθήκευσης, συντήρησης και μαγειρέματος των τροφών.
-Ποια είναι τα βασικά συστατικά του κάθε τροφίμου. Με αναλυτικούς πίνακες που αναγράφεται η εκατοστιαία σύσταση ενέργειας, κορεσμένων και ακόρεστων λιπαρών, αναλυτικά οι υδατάνθρακες, οι πρωτεΐνες με τα αμινοξέα τους, οι φυτικές ίνες, οι βιταμίνες, τα μεταλλικά τους ιχνοστοιχεία, τα αντιοξειδωτικά τους κ.λπ.
-Τις θεραπευτικές, φυσικές ή άλλες ιδιότητες που χαρακτηρίζουν το κάθε τρόφιμο.
-Από πού προέρχεται, ποια είναι η επιστημονική του ονομασία, πού χρησιμοποιήθηκε ιστορικά, πού το χρησιμοποιούν οι βοτανοθεραπευτές και πώς είναι καλύτερο να καταναλώνεται.
-Αν υπάρχουν ΧΡΥΣΕΣ τροφές και σε ποιες κατηγορίες ανήκουν. "Ποια είναι τα λιπαρά, τα γλυκά και τα ποτά που μας ωφελούν.
-Γιατί το μέτρο πρέπει να είναι πάντα στο μυαλό μας.
-Πως μπορούμε να επιλέξουμε τη καλύτερη ποικιλία τροφών, ώστε να κερδίσουμε τη μέγιστη ωφέλεια.
-Γιατί η Μεσογειακή είναι η διατροφή που κερδίζει όλη την Υφήλιο.
Και φυσικά πολύ περισσότερα μέσα στις 176 πολυτελείς έγχρωμες σελίδες του βιβλίου, βασισμένο στις εγκυρότερες μελέτες και πίνακες, που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες της επιστημονικής διατροφής.
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις