0
Your Καλαθι
Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου
Κλασικές και σύγχρονες τεχνικές εξυπηρέτησης
Έκπτωση
25%
25%
Περιγραφή
Το βιβλίο «Οργάνωση & Λειτουργία Εστιατορίου» απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το ΕΥ ΖΗΝ και το υπηρετούν ή σκοπεύουν να το υπηρετήσουν μέσα από την τέχνη της εστίασης. Αποτελεί πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία, του σπουδαστή αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου που θέλει να γνωρίσει γρήγορα και με κατανοητό τρόπο το εστιατόριο. Το περιεχόμενο του βιβλίου δίνει απαντήσεις σε τεχνικά θέματα όπως:
Διαδικασίες έναρξης και λειτουργίας εστιατορικής επιχείρησης, Προϋποθέσεις στην αρχιτεκτονική σχεδίαση του χώρου, Οργάνωση προσωπικού και αμοιβές, Κλασικές και σύγχρονες τάσεις και ρεύματα στην εστίαση, Τρόποι στρωσίματος τραπεζιού, Σχεδιασμό καταλόγου μενού και λίστας κρασιών, Προϋποθέσεις στην Υγιεινή και Ασφάλεια των χώρων εστίασης, Τεχνικές προώθησης και ανάπτυξης πωλήσεων, Μηχανοργάνωση εστιατορίου και άλλα.
Διαδικασίες έναρξης και λειτουργίας εστιατορικής επιχείρησης, Προϋποθέσεις στην αρχιτεκτονική σχεδίαση του χώρου, Οργάνωση προσωπικού και αμοιβές, Κλασικές και σύγχρονες τάσεις και ρεύματα στην εστίαση, Τρόποι στρωσίματος τραπεζιού, Σχεδιασμό καταλόγου μενού και λίστας κρασιών, Προϋποθέσεις στην Υγιεινή και Ασφάλεια των χώρων εστίασης, Τεχνικές προώθησης και ανάπτυξης πωλήσεων, Μηχανοργάνωση εστιατορίου και άλλα.
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις