Οργάνωση και λειτουργία εστιατορίου

Κλασικές και σύγχρονες τεχνικές εξυπηρέτησης
Έκπτωση
25%
Τιμή Εκδότη: 16.30
12.23
Τιμή Πρωτοπορίας
+
121154
Εκδόσεις: Le Monde
Σελίδες:239
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2001
ISBN:9789608692800
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Το βιβλίο «Οργάνωση & Λειτουργία Εστιατορίου» απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν το ΕΥ ΖΗΝ και το υπηρετούν ή σκοπεύουν να το υπηρετήσουν μέσα από την τέχνη της εστίασης. Αποτελεί πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία, του σπουδαστή αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου που θέλει να γνωρίσει γρήγορα και με κατανοητό τρόπο το εστιατόριο. Το περιεχόμενο του βιβλίου δίνει απαντήσεις σε τεχνικά θέματα όπως:
Διαδικασίες έναρξης και λειτουργίας εστιατορικής επιχείρησης, Προϋποθέσεις στην αρχιτεκτονική σχεδίαση του χώρου, Οργάνωση προσωπικού και αμοιβές, Κλασικές και σύγχρονες τάσεις και ρεύματα στην εστίαση, Τρόποι στρωσίματος τραπεζιού, Σχεδιασμό καταλόγου μενού και λίστας κρασιών, Προϋποθέσεις στην Υγιεινή και Ασφάλεια των χώρων εστίασης, Τεχνικές προώθησης και ανάπτυξης πωλήσεων, Μηχανοργάνωση εστιατορίου και άλλα.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!