0
Your Καλαθι
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου HACCP στη βιομηχανία τροφίμων
Περιγραφή
Η Ανάλυση Επικινδυνότητας στα Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου -HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) στη βιομηχανία τροφίμων αποτελεί μία συστηματική προσέγγιση στην αναγνώριση, την εκτίμηση και τον έλεγχο των κινδύνων (μικροβιολογικών, χημικών και φυσικών) σε όλα τα στάδια της παραγωγής -από την ανάπτυξη και τη συγκομιδή των πρώτων υλών μέχρι τη διανομή και χρήση του προϊόντος από τους καταναλωτές.
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις