Μια τσαγιέρα αλλιώτικη ΙΙΙ Η ραγισμένη καρδούλα

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 6.39
4.47
Τιμή Πρωτοπορίας
+
139116
Συγγραφέας: Τζωρίδου, Κατερίνα
Εκδόσεις: Καστανιώτης
Σελίδες:63
Εικονογράφος:ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/04/2002
ISBN:9789600332599
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Περιορισμένη διαθεσιμότητα
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή


Ήρθε η στιγμή για την τσαγιέρα να κάνει την πρώτη της βόλτα στην πόλη και ο ιδιοκτήτης της ετοιμάζεται να της κάνει τον ξεναγό. Και τι γίνεται όταν μια αλλιώτικη τσαγιέρα βγαίνει στην πόλη; Στην πρώτη κιόλας στάση για να θαυμάσει το πρώτο αξιοθέατο ερωτεύεται! Όταν λοιπόν ο ιδιοκτήτης της μαθαίνει γιατί η τσαγιέρα του αναστενάζει και μένει άυπνη όλη νύχτα κοιτάζοντας απ' το παράθυρο το φεγγάρι, αποφασίζει να τη βοηθήσει...





Πολύ ευαίσθητο και πρωτότυπο βιβλίο αυτό, όπως και τα άλλα της σειράς, με την τσαγιέρα που σκέφτεται, μιλά και συμπεριφέρεται ως έφηβη. Εδώ μάλιστα η τσαγιέρα ερωτεύεται. Η τσαγιέρα κατοικεί στο εκ κληρονομίας σπίτι ενός μοναχικού άνδρα. Συγκατοικεί είναι το σωστότερο, ίσως και τον συντροφεύει. Ασφαλώς θα είναι τσαγιέρα μαγική, για να μπορεί να συζητά, να ονειροπολεί, να κάνει χιούμορ και ακόμη, να έχει απαιτήσεις. Οπως τώρα, που είναι ερωτευμένη και ζητάει από το σύντροφό της να τη βοηθήσει, ώστε να ξανασυναντηθεί με το αγαπημένο της πρόσωπο (ας το πούμε πρόσωπο, μιας και πρόκειται για αντικείμενο).

Βεβαίως, στα παραμύθια όλα συμβαίνουν και καθόλου δεν ξενίζει η συμπεριφορά της τσαγιέρας, έτσι ωραία και χιουμοριστικά δοσμένη από την Κατερίνα Τζωρίδου, η οποία, εκτός από τη σειρά των τριών βιβλίων «Μια τσαγιέρα αλλιώτικη», έχει γράψει και το πολύ γλυκό και επίσης πρωτότυπο βιβλίο «Ο κλέφτης των χρωμάτων» («Καστανιώτης»).



ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - 12/07/2002

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!