0
Your Καλαθι
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσης
Έκπτωση
20%
20%
Περιγραφή
Περιεχόμενα:
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ
ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ
ΧΗΜΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΦΑΓΙΩΝ ΖΩΩΝ
ΣΦΑΓΕΙΑ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ
ΨΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΣΦΑΓΕΙΑ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΣΦΑΓΙΩΝ ΤΩΝ ΘΗΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΛΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΩΝ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΜΥΪΚΟΥ ΙΣΤΟΥ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΧΗΜΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΥΪΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΦΥΣΙΚΟΧΗΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑΣ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑΣ ΒΡΑΣΤΑ (ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ) ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑΣ ΒΡΑΣΤΑ (ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ) ΑΠΟ ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΠΤΟ ΚΡΕΑΣ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑΣ ΑΕΡΟΣ (ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΜΕ ΖΥΜΩΣΗ) ΑΠΟ ΣΥΓΚΟΠΤΟ ΚΡΕΑΣ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑΣ ΑΕΡΟΣ (ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΜΕ ΖΥΜΩΣΗ) ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑΣ ΗΜΙΞΗΡΑ Ή ΜΕΡΙΚΗΣ ΩΡΙΜΑΣΗΣ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΓΡΑΦΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑΣ ΝΩΠΑ(Ή ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ)
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑΣ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΡΕΑΤΟΣ Ή ΚΡΕΑΤΟΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΡΕΑΣ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΚΡΕΑΣ Ή/ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ
ΧΗΜΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΤΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ
ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΤΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ
ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΨΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΤΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΚΑΠΝΙΣΗ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΑΛΑΤΙΣΗ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ - ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΣΗ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΙΧΘΥΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΕΣ
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
Κριτικές
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις