Κρόκος-Σαφράν

Ιστορία και Μαγειρική
73970
Συγγραφέας: Βουτσινά, Εύη
Εκδόσεις: Παρασκήνιο
Σελίδες:215
Ημερομηνία Έκδοσης:01/10/2000
ISBN:9789608639409


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή

Όταν ο Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης μου ανέθεσε να φτιάξω ένα βιβλίο για τον κρόκο και τη μαγειρική του, χάρηκα. Όχι μόνο γιατί ο κρόκος είναι ένα αγαπημένο μου μπαχαρικό αλλά και γιατί πρόκειται για ένα υλικό περιβεβλημένο με πολλούς μύθους.
Με την παρούσα έκδοση επιχειρείται για πρώτη φορά η παρουσίαση των χρήσεων του κρόκου στη μαγειρική. Αν και χρησιμοποιείται ευρύτατα ανά το κόσμο, στην χώρα μας μόνο μια μικρή ομάδα πληθυσμού είναι ενήμερη για τις καταπληκτικές του ιδιότητες και τις πολλαπλές του χρήσεις.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!