Le cordon bleu, ολοκληρωμένες τεχνικές μαγειρικής

Με πάνω από 200 βασικές συνταγές από την πλέον αναγνωρισμένη σχολή μαγειρικής στον κόσμο
261489
Συγγραφέας: Treuille, Eric
Εκδόσεις: Τσιτσιλώνης Α.
Σελίδες:463
Μεταφραστής:ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΜΠΕΡΟΥ ΜΑΡΙΛΥ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/2004
ISBN:9789608058323


Εξαντλημένο από τον Εκδοτικό Οίκο

Περιγραφή


Η πιο διάσημη σχολή μαγειρικής στον κόσμο αποκαλύπτει τα μυστικά της για περισσότερες από 800 βασικές παρασκευές και τεχνικές μαγειρικής, με επεξηγηματικές φωτογραφίες, που συμπληρώνονται από συμβουλές, τεχνάσματα και συνταγές από τους μεγαλύτερους σεφ για εντυπωσιακά πιάτα.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!