The thrillionaire- Nik Halik (Ο άνθρωπος πέρα από τον θρύλο)

Έκπτωση
30%
Τιμή Εκδότη: 18.00
12.60
Τιμή Πρωτοπορίας
+
401889
Συγγραφέας: Χαλικόπουλος, Νίκος
Εκδόσεις: Αλκυών
Σελίδες:276
Μεταφραστής:ΜΠΑΡΟΥΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ημερομηνία Έκδοσης:30/05/2014
ISBN:9786185033224
Διαθεσιμότητα στα βιβλιοπωλεία μας
Αθήνα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Θεσσαλονίκη:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Πάτρα:
Με παραγγελία σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Περιγραφή

Το Thrillionaire είναι ένα εκπληκτικό προσωπικό ταξίδι που θα σας αγγίξει βαθιά. Το βιβλίο είναι θαυμάσια ενορχηστρωμένο με αφηγήσεις περιπετειών διανθισμένες με συμβουλές οικονομικής σοφίας και προσωπικής ανάπτυξης. Ο Νικ είναι ένας τρομερά προικισμένος συγγραφέας που έχει την ικανότητα να δημιουργεί ζωηρές εικόνες στον νου των αναγνωστών παίρνοντάς τους μαζί του στα ταξίδια του. Είναι ένας μοναδικός άνθρωπος και αυτό φαίνεται σε κάθε σελίδα του βιβλίου.

Ο Νικ Χάλικ είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Financial Freedom Institute και του Money Masters Global και συνιδρυτής του ομίλου εταιριών The Intelligence Group.
Ο Νικ Χάλικ έγινε πολυεκατομμυριούχος και συγκέντρωσε μεγάλο πλούτο μέσα από έξυπνες επενδύσεις σε ακίνητα και στο χρηματιστήριο πριν ακόμη κλείσει τα 30. Είναι πραγματικά αποτελεσματικός, έχοντας δημιουργήσει εκατομμυριούχους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Έχει πάρει μέρος σε πολλές εξερευνητικές αποστολές. Ήταν ο πρώτος ΕλληνοΑυστραλός που καταδύθηκε στα βάθη του Ατλαντικού Ωκεανού ως το ναυάγιο του Τιτανικού. Έχει κατακτήσει τις κορυφές των ψηλότερων βουνών του κόσμου και ήταν ένας από τους προνομιούχους επίλεκτους εξερευνητές του κόσμου που είδαν την καμπυλότητα της γης από τις παρυφές του διαστήματος. Είναι ο πρώτος Ελληνοαυστραλός αστροναύτης και θα γίνει επίσης ο πρώτος ιδιώτης εξερευνητής του διαστήματος που θα ταξιδέψει στο διάστημα και
θα ζήσει στο μοναδικό επανδρωμένο διαστημόπλοιο που εκτελεί τροχιά γύρω από τη Γη, τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!