Ο αετός άγγιξε τη γη ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣ

8.00
Τιμή Πρωτοπορίας
+
501915
Συγγραφέας: Χίγκινς, Τζακ
Εκδόσεις: Bell
Σελίδες:366
Μεταφραστής:ΦΡΥΔΑ ΕΦΗ
Ημερομηνία Έκδοσης:01/01/1982
ISBN:2220004500124

Περιγραφή

«Θέλω να μου φέρετε τον Τσώρτσιλ από την Αγγλία –νεκρό ή ζωντανό» ούρλιαξε ο Χίτλερ ενώ τα μάτια του πετούσαν σπίθες. Οι κόλακες έπειξαν το ρόλο τους, οι γενναίοι επιφορτίστηκαν με την πραγματοποίηση της παρανοϊκής απόφασης, κι η ιστορία κράτησε την ανάσα της.
Αγωνία, συγκίνηση, αγάπη για τη ζωή, μίσος εναντίον του πολέμου –όλα σε μια συγκλονιστική δημιουργία ενός από τους πιο διάσημουςσύγχρονους συγγραφείς.


Ο Χίτλερ εκείνο το βράδυ ήταν στις ‘δόξες’ του. Είχε αρχίσει να τσιρίζει, τα μάτια του πετούσαν σπίθες και το πρόσωπό του ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα. ‘Τίποτα’, ούρλιαξε τους συγκεντρωμένους επιτελείς του. ‘Δεν καταφέρατε τίποτα. Κι όμως, με τους άντρες και τα όπλα που είχατε τη διάθεσή σας θα έπρεπε να μου είχατε φέρει ακόμα και τον Τσώρτσιλ από την Αγγλία’. Όλοι πάγωσαν. Κανένας δεν τολμούσε να μιλήσει. Τελικά ο Χίμμλερ έριξε λάδι στη φωτιά. ‘Και γιατί όχι, Φύρερ μου; Γιατί όχι τον Τσώρτσιλ;’ Έτσι πάρθηκε η παρανοϊκή απόφαση της απαγωγής του Τσώρτσιλ. Κάποιοι γενναίοι επιφορτίστηκαν με την εκτέλεσή της κι η Ιστορία κράτησε την ανάσα της…

Κριτικές

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αγορές > 30€

ΒΙΒΛΙΑ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ

Γιατί τα βιβλία πρέπει να είναι φτηνά!

ΕΩΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι 6 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα!