0
Your Καλαθι
Χριστοφή, Χριστίνα
Η Χριστίνα Χριστοφή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λεμεσό, στην Κύπρο. Σπούδασε μαγειρική αρχικά στο ΑΞΙΚ και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο University of Derby στην Αγγλία, αποκτώντας Bachelor of Arts in Professional Culinary Arts.
Με πάνω από 9 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μαγειρικής, έχει εργαστεί σε φημισμένα εστιατόρια στην Κύπρο, αλλά και για ένα διάστημα στη Γαλλία, σε εστιατόριο βραβευμένο με αστέρι Michelin.
Η μαγειρική της φιλοσοφία στηρίζεται στα μεσογειακά υλικά και τις γεύσεις της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ιταλίας, τις οποίες εξελίσσει με μοντέρνες τεχνικές και δημιουργική προσέγγιση.